Cele mai bune localizatoare GPS - tracker pentru mașină din lume: TOP #10 sfaturi

Cele mai bune localizatoare GPS (tracker sau dispozitiv de urmărire) pentru mașini din lume: TOP #10 sfaturi pentru tine. Sisteme de urmărire a flotei pentru urmărirea (monitorizarea) online a mașinilor sau a altor vehicule care au fost produse vreodată. Urmărirea locației prin GPS a devenit una dintre cele mai utilizate metode de poziționare și localizare din întreaga lume. Această tehnologie este folosită în calculatoare, smartphone-uri, vânătoare și transport, atât în sfera profesională, cât și în cea privată. Astăzi ne vom uita la cele mai bune trackere GPS de pe piață.

localizatoare GPS cele mai bune dispozitive de urmărire

GPS este o abreviere a sistemului englez de poziționare globală. Este un sistem de 27 de sateliți care plutesc deasupra Pământului nostru la o altitudine de 20.000 km. Orbita acestor sateliți este setată astfel încât cel puțin 4 sateliți să poată urmări orice loc de pe Pământ. Din sistemul total, 24 de sateliți sunt activi, 3 dintre ei sunt inactivi și servesc drept rezervă. Urmărirea locației GPS poate determina poziția unui obiect static sau în mișcare cu o precizie de 5 metri. Localizatoarele GPS sunt folosite pentru o localizare atât de precisă.

Cum să alegi cel mai potrivit localizator GPS?

Există mai multe criterii pe care ar trebui să le luați în considerare. Probabil prima este DIMENSIUNEA pe care o are trackerul GPS . Pentru localizarea obiectelor sau a persoanelor mai mici, va fi mai rezonabil să alegeți un localizator GPS compact, iar pentru urmărirea obiectelor mari, cum ar fi camioanele, poate fi potrivită o dimensiune mai mare cu o baterie mai mare. Durata de viață a bateriei este, de asemenea, importantă. Pentru urmărirea pe termen lung a unui obiect, este indicat să alegeți între localizatoare care au baterii cu o capacitate mare, de exemplu de la 6000 - 10000 mAh - o astfel de urmărire online prin GPS poate funcționa în modul stand-by timp de 5 ani.

Pe lângă urmărire, un tracker GPS poate face și o serie de alte lucruri, care este un alt parametru care trebuie luat în considerare atunci când alegeți. Există, de exemplu, module de urmărire GPS, cu ajutorul cărora poți ASCULTA ceea ce se întâmplă în zona locației sale prin intermediul telefonului tău . În același mod, modulul GPS dispune și de PROTECȚIE ÎMPOTRIVA DEMONTĂRILOR, manipulării sau manipulării neautorizate . Unele modele vă pot avertiza chiar și cu privire la o intrare forțată în mașină prin trimiterea unui semnal SOS/apel la un număr de telefon implicit. De exemplu, localizatorul GPS din mașină poate fi amplasat și în aer liber, iar în acest caz este bine să știți care este forma lui de prindere sau REZISTENTĂ LA INFLUENȚE EXTERNE (praf, apă), dacă are impermeabilitate IP 67. Nu în ultimul rând, este vorba despre funcționarea și transmiterea efectivă a semnalului și, prin urmare, dacă este DUBLU (LBS+GPS) sau TRIPLU (LBS+GPS+WIFI) de urmărire a locației .

Așadar, orice îți place, iată sfaturile noastre pentru Top 10 localizatori GPS care vor găsi cu siguranță aplicație în urmărirea mișcării proprietăților și persoanelor.

#10 Localizator GPS în miniatură pentru urmărirea persoanelor cu ascultare activă - Qbit

localizator GPS miniatural

Urmărire GPS - un localizator GPS în miniatură pentru urmărirea în principal a persoanelor cu ascultare activă - Qbit (greutate doar 31 g) este ideal pentru urmărirea locației copiilor, seniorilor sau proprietății dvs. Se remarcă prin designul său compact și ușor pentru mobilitate și fiabilitate excelente. Este capabil să reziste la medii extreme și este rezistent la apă (îndeplinește standardul IPX5). Dispozitivul de urmărire este echipat cu un sistem GPS și vă permite să vizualizați locația în timp real de pe un computer, tabletă sau smartphone.

Durata de viață a bateriei integrate asigură până la 3 zile de funcționare. O funcție utilă este de a asculta în mod activ evenimentele din jurul dispozitivului Qbit de la distanță prin intermediul unui telefon mobil sau este posibilă și comunicarea telefonică bidirecțională. Dacă dispozitivul GPS Qbit detectează vibrații sau un sunet puternic peste 70 de decibeli, acesta va trimite un mesaj SMS la numerele de telefon SOS implicite , astfel încât să puteți ști imediat că persoana care l-a avut se poate afla într-o situație neplăcută.

Localizator GPS pentru containere #9 pentru urmărirea mișcării transportului - baterie de 3800mAh + IP66

contajner localizator GPS

Localizatorul GPS pentru containere pentru urmărirea mișcării transportului este un dispozitiv de urmărire cu funcții de securitate pentru transportul pe apă grea și rutier. Puteți atașa cu ușurință dispozitivul de urmărire la interiorul containerului folosind un magnet integrat . Datorită bateriei de 3800 mAh, dispozitivul GPS poate funcționa în modul standby aproape 60 de zile. Oferă poziționare în timp real cu dublă precizie GPS + LBS . Odată ce tracker-ul online are un semnal GPS bun, îl va găsi prin GPS. Dacă nu are semnal GPS, îl va găsi prin LBS. Gradul ridicat de protecție IP66 permite funcționalitatea dispozitivului chiar și într-un mediu exterior solicitant .

Dispozitivul de urmărire GPS își găsește utilizarea pentru transportul pe nave și containere feroviare. De asemenea, tracker-ul GPS va avertiza cu privire la intervenția neautorizată la instalarea dispozitivului sau la scoaterea dispozitivului. Modulul GPS identifică automat starea curentă a mediului containerului și schimbă modul între modul static (încărcare de date GPS la fiecare 3 ore), modul de transport terestru (încărcare de date GPS la fiecare 10 minute) și modul de transport maritim (încărcare de date GPS la fiecare 10 minute). 3 ore).

#8 Localizator GPS OBD 4G cu difuzor și precizie de până la 2,5m

Localizator GPS tracker de localizare obd pentru mașină

Localizatorul GPS OBD 4G cu difuzor și precizie de până la 2,5 m este un dispozitiv excelent de urmărire și siguranță pentru mașini și vehicule comerciale . Obțineți toate informațiile necesare despre vehiculul urmărit în timp real și urmăriți traseul parcurs și starea vehiculului. Dispozitivul OBD este compatibil cu majoritatea vehiculelor de pe piață fabricate după 2004. Cu acest dispozitiv, nu veți avea nicio problemă să vă localizați vehiculul cu o precizie ridicată de până la 2,5 metri. Localizatorul GPS are un difuzor încorporat pentru ascultare și astfel monitorizarea vocii. Indicatoarele LED ale stării dispozitivului - 3 LED-uri care semnalează starea dispozitivului - pot fi dezactivate, ceea ce va opri semnalizarea LED - iar localizatorul GPS este, prin urmare , absolut discret.

Consum minim de energie - dispozitivul este echipat cu un cip de înaltă performanță, datorită căruia are un consum de energie ultra-scăzut și, prin urmare, nu are un efect negativ asupra bateriei din vehicul. Este un dispozitiv foarte mic și ușor, care poate fi ținut într-o mână. Din acest motiv, poate fi ascuns cu ușurință oriunde în vehicul, astfel încât să nu fie vizibil pentru alte persoane.

#7 Tracker GPS solar 4G - Urmărire în timp real IP67 rezistent la apă + baterie de 10000 mAh

Tracker GPS pentru masina
Tracker GPS solar 4G - urmărire în timp real acoperire IP67 rezistent la apă + baterie de 10000mAh. Panoul solar, încărcătorul magnetic, rezistența la apă IP67 fac acest dispozitiv ideal pentru diverse implementări care necesită timp îndelungat de așteptare și performanțe optime continue. Comunicarea LTE cu GSM de urgență (2G) asigură o conexiune stabilă în aproape toate cazurile. Pe lângă aceste caracteristici, moduri de operare multiple, o varietate de periferice și un set de notificări declanșate de evenimente vor face din acest localizator o parte valoroasă a strategiei dvs. de gestionare a flotei. Este ideal pentru utilizarea pe nave, camioane, camionete, mașini de lucru, mașini agricole etc.

Încărcare ușoară prin panou solar și încărcător magnetic . Panoul solar cu încărcător magnetic asigură timp de așteptare lung în aproape toate cazurile, Dispozitivul poate oferi până la 2 ani de funcționare la o singură încărcare, iar atunci când este deconectat, senzorul Hall va declanșa și va trimite o alertă, astfel încât managerii de flotă pot fi siguri că bunurile lor sunt protejate permanent.

#6 Încărcător auto 2x USB cu GPS și ascultare - MULTIFUNCȚIONAL

tracker GPS în încărcătorul mașinii

Încărcător auto 2x USB cu GPS și interceptare telefonică - MULTIFUNCȚIONAL vă va oferi suficiente informații în timp real despre vehiculul urmărit. La prima vedere, este un încărcător clasic de mașină, dar ascunde în interior un localizator GPS. Există un încărcător   compatibil cu toate vehiculele de pe piață , deoarece se conectează la bricheta din mașină. Cu acest încărcător auto, nu veți avea nicio problemă să vă localizați vehiculul atunci când îl împrumutați iubitei sau copilului, de exemplu, și, prin urmare, eliminați emoțiile nedorite și teama că echipajul este în regulă.

Dispozitivul are o aplicație disponibilă gratuit „TrackSolid” (iOS, Android) pentru telefonul tău mobil, cu ajutorul căreia poți urmări poziția actuală a vehiculului. În caz de urgență, puteți apăsa butonul SOS corespunzător timp de 3 secunde pentru a activa alarma. Dispozitivul va trimite apoi un SMS la numărul implicit de mobil și, de asemenea, îl va forma până la primirea apelului. Dispozitivul acceptă detectarea stării vehiculului, indiferent dacă este pornit sau oprit. În cazul în care o persoană neautorizată pornește vehiculul fără știrea dumneavoastră, veți primi o notificare imediată pe telefonul mobil. Urmărirea mașinii prin GPS nu a fost niciodată mai ușoară.

#5 Urmărire GPS - Localizator GPS ULTRA-SUBȚIRE de 8 mm + baterie de 2500 mAh - Urmărirea mișcării transporturilor

urmărire prin gps - localizator

Urmărire prin GPS - Localizatorul GPS ULTRA-SUBȚIERE de 8 mm + baterie de 2500 mAh este un localizator subțire excelent, discret, potrivit pentru urmărirea transporturilor , persoanelor sau vehiculelor. Printre alte localizatoare, se remarcă în principal prin dimensiunile sale - cu dimensiuni de doar 110x61 mm și o grosime de doar 8 mm, se clasează printre cele mai discrete localizatoare GPS pentru urmărire. Pe langa functiile clasice, ofera si detectarea despachetarii unui obiect, care foloseste un senzor de lumina. În practică, asta înseamnă că dacă îl folosești, de exemplu, pentru a urmări un pachet și cineva deschide pachetul, localizatorul GPS îl recunoaște și îți poate trimite o notificare sub forma unui mesaj SMS cu coordonatele GPS curente.

Scopul său principal este de a urmări pachetele, expedierile sau mărfurile, dar poate urmări și vehicule sau persoane, iar versatilitatea sa este un alt avantaj față de alte dispozitive de urmărire. După introducerea cartelei SIM în dispozitiv, puteți urmări locația acesteia în timp real . În vremurile unei economii globale, logistica și protecția și îngrijirea asociate a mărfurilor sunt probabil cele mai importante. Datorită designului super subțire, un localizator GPS (2500 mAh ) poate fi amplasat la fiecare pachet și astfel se reduce la minimum riscul asociat cu furtul sau pierderea bunurilor.

#4 Localizator GPS OBD cu o precizie de mai puțin de 10 metri

Localizator GPS în OBD

Localizatorul GPS OBD cu o precizie de mai puțin de 10 metri este un excelent dispozitiv de urmărire și siguranță pentru mașini și vehicule comerciale . Obțineți toate informațiile necesare despre vehiculul urmărit în timp real și urmăriți traseul parcurs și starea vehiculului. Dispozitivul OBD este compatibil cu majoritatea vehiculelor de pe piață fabricate după 2004 . Dispozitivul OBD are o interfață standard, astfel încât instalarea lui în vehicul este foarte simplă. În cazul în care o persoană neautorizată deconectează dispozitivul ODB, veți fi imediat informat despre acest lucru sub forma unui mesaj SMS pe telefonul dvs. mobil. Dispozitivul este echipat cu un cip MTK2503D de înaltă performanță, datorită căruia are un consum redus de energie și, prin urmare, nu are un efect negativ asupra bateriei din vehicul.

Dispozitivul OBD acceptă localizarea GPS și LBS. GPS este pentru determinarea poziției în exterior cu o abatere de până la 10 metri și depinde de obținerea datelor de la sateliți. Iar LBS este pentru pozitionare in interior (in cladiri, camere, companii) cu o precizie mai mica de 50-150 de metri, iar urmarirea se obtine din date prin reteaua GSM, astfel incat aceasta functie poate functiona oriunde in locul cu raza de semnal mobil. Dacă dețineți o flotă de vehicule în compania dvs., aveți posibilitatea de a le urmări simultan sub un singur cont. Folosind sistemul „Tracksolid”, puteți urmări până la 10.000 de vehicule simultan.

#3 Mini locator GPS cu magnet - baterie de 2800 mAh + IPX5 rezistent la apă + durabilitate până la 2 ani

localizator GPS pentru ca mașina să urmărească locația

Localizator mini gps cu magnet - baterie de 2800 mAh + impermeabil IPX5 + durabilitate pana la 2 ani. Poziționare GPS + LBS + WiFi - de până la trei ori precizia determinării locației în timp real. Localizatorul mini GPS este un tracker ușor și compact care vă permite să localizați, să monitorizați fără a fi nevoie de alimentare cu o durată de viață a bateriei de până la 2 ani (doar în modul de economisire a energiei) atunci când locația locației este citită o dată pe zi sau când GPS-ul este utilizat continuu , poate funcționa până la 45 de ore. Localizatorul este o soluție de securitate utilă care asigură urmărirea mișcării persoanelor, mărfurilor și vehiculelor în timp real sau la intervale regulate. Tracker GPS online de la PROFIO ELECTRONICS (aplicație mobilă).

Funcția GEO FENCE vă permite să trimiteți o notificare prin e-mail atunci când părăsiți zona marcată (Dacă șoferul vehiculului iese din traseul planificat). Dimensiunea sa compactă și lipsa de vizibilitate sunt, de asemenea, un avantaj. Este echipat cu un magnet puternic, datorită căruia este o instalare foarte simplă și în același timp flexibilă a localizatorului GPS direct pe vehicule pentru localizarea acestora. Puteți atașa localizatorul GPS la obiecte nemagnetice folosind banda autoadeziva 3M cu velcro inclusă.

Localizator GPS #2 pentru mașină rezistent la apă IP67 cu magnet + capacitate baterie 6000 mAh + ascultare

localizator GPS pentru masina

Trackerul GPS online pentru mașină cu o baterie de 6000 mAh , care îi asigură o perioadă de funcționare în modul de urmărire de până la 25 de zile în funcție de intervalul de raportare a poziției de 100 de ore (când poziția este actualizată la fiecare 10 secunde) . Este echipat cu încărcare magnetică super rapidă, unde trebuie să-l încărcați doar aproximativ 3 ore pentru a obține o încărcare completă, iar apoi tracker-ul GPS poate fi folosit timp de 5-10 zile. Poziționare GPS + LBS + WiFi - de până la trei ori precizia pentru determinarea locației dispozitivului în timp real vă va garanta că veți putea găsi locația chiar și în locuri cu un semnal GPS mai prost. Modulul GPS este echipat cu un magnet ultra-puternic și este foarte ușor și flexibil de instalat pentru monitorizarea vehiculelor prin GPS.

Include securitate anti-demontare și antifurt cu senzor de lumină. De îndată ce accesul luminii la locator este împiedicat, senzorul trimite un avertisment. Notificarea trimisă are mai multe forme, activarea GPRS și trimiterea unei notificări către aplicație, activarea GPRS și trimiterea unui mesaj SMS, activarea GPRS - trimiterea unui SMS și formarea numărului setat, sau activarea GPRS și apelarea numărului de telefon specificat. Gradul ridicat de protecție IP67 (unde poate fi scufundat în 1m de apă și complet rezistent la praf) permite funcționalitatea dispozitivului chiar și într-un mediu exterior extrem de solicitant. Un mare avantaj al localizatorului GPS este capacitatea de a apela de la numerele SOS selectate la dispozitivul de urmărire GPS, astfel încât să puteți auzi sunetele (conversația) din jurul dispozitivului în care se află. Dacă nivelul de decibeli depășește 60 de decibeli (ruperea sticlei, lovirea corpului etc.), localizatorul GPS va trimite automat o notificare de alarmă la numărul SOS prestabilit.

Tracker GPS auto rezistent la apă #1 cu magnet + baterie foarte mare 10000 mAh + ascultare

monitorizare vehicul - tracker GPS

Tracker GPS pentru mașină cu o baterie de până la 10000 mAh cu indicator de stare a bateriei, poate funcționa cu o singură încărcare timp de 30 de zile (aprox. 2 ore de urmărire online pe zi) până la 2 ani, în funcție de intervalul de online urmărire. Datorită corpului magnetic puternic, puteți atașa localizatorul GPS PROFIO ELECTRONICS 3G pe majoritatea suprafețelor și în diferite locuri. Protecția externă a nivelului de impermeabilitate IPX5 (protecție împotriva stropirii cu apă și praf) permite funcționalitatea dispozitivului chiar și într-un mediu exterior solicitant . Dispozitivul GPS oferă urmărire utilizatorului sub forma unui mesaj SMS direct pe telefonul dvs. mobil , unde va fi furnizat un link către harta Google și după ce faceți clic pe ea, va fi afișată locația curentă a vehiculului urmărit. O altă opțiune de urmărire este aplicația mobilă numită „ Track Solid ” (iOS, Android), cu ajutorul căreia puteți afla locația vehiculului urmărit și diverse date necesare. De asemenea, este posibil să urmăriți datele GPS prin interfața web www.tracksolid.com .

Acest tracker acceptă și localizarea GPS și LBS . Monitorizarea vehiculelor nu este singura activitate pentru care este utilizat modulul. În modul de așteptare, dacă localizatorul GPS este eliminat sau manipulat, va fi înregistrat un mesaj de avertizare și modul de urmărire va fi activat timp de 20 de minute. Cu acest model, este firesc ca funcția de ascultare a mediului în care este instalat modulul, este prin intermediul unui telefon mobil. Un mare avantaj al acestui tracker GPS este că are așa-numitul mod de urmărire . Poate fi setat în modul de urmărire în timpul mișcării, ceea ce înseamnă că de îndată ce detectează mișcare, vă va trimite date într-un interval de la 5 la 86.400 de secunde . Apoi, când mișcarea se oprește, trece în modul fără mișcare și va trimite date la un interval de 5 până la 86.400 de secunde. În practică, aceasta înseamnă că atunci când se deplasează, poate trimite date de locație, de exemplu, la fiecare 5 minute, de îndată ce un obiect sau o persoană se oprește, schimbă modul și trimite date la un interval stabilit, de exemplu, 1 oră. O alta diferenta este posibilitatea activarii modului extrem de economic . Cu acest mod, alegeți două date: oră - de la momentul în care modul ar trebui să înceapă, de exemplu de la 14:00, și interval - cât de des să trimiteți datele despre locație în acest mod. De asemenea, oferă opțiunea de a dezactiva oprirea manuală, atunci când dispozitivul nu poate fi oprit manual.

Sperăm că aceste sfaturi și sugestii privind localizatoarele GPS vă vor ajuta să alegeți cel mai potrivit pentru dvs. Puteți găsi o gamă mai largă de localizatoare GPS direct pe site-ul www.cool-mania.ro